Liluenn

Étrendtervezés alap csomag

Szeretnél többet kihozni magadból, vagy energikusabbá válni? Szeretnél akár fogyni, formálódni vagy súly gyarapítás a célod? Segítek benne, hogy elérd a célt és miután elérted, képes leszel meg is tartani a vágyott alakodat.

Más összetett diétás programokkal szemben én mindent kiszámolok neked és összeállítok helyetted, így fellélegezhetsz és maximálisan a célodra koncentrálhatsz!

Itt minden Rólad szól – csakis kizárólag a te helyzetedre, szükségleteidre, céljaidra koncentrálok a közös munka során és személyre szabottan, kizárólag rád szabva készítem el az étrend ajánlásod

neked ajánlom az étrendtervezést

Az étrendtervezéshez figyelembe veszem a következőket:

Különböző hormon problémákat

Célodat

Napi aktivitást

Kedvelt és nem kedvelt ételek

Étel allergiákat

Igyekszem az ajánlásban szereplő ételeket úgy megírni, hogy ne kelljen órákat a konyhában töltened, mert a rohanó életmódba nem mindig fér bele. 

Mit mondtak, akik már
részt vettek az életmódváltó programon

A hasamon és a derekamon látom a legnagyobb változást, meg azt, hogy az elmúlt 4 hétben nem ettem csokit, ami nálam nagy szó, mivel csokimániás vagyok. Összességében nagyon jól érzem magam és örülök, hogy végre tényleg az életmódváltáson vagyok egy minden nap tartható étrenddel. Köszönet érte Lilla!
Ami nagyon meglepett, azaz hogy egy hét után ráálltam a mérlegre és már nem 8-al kezdődött a súlyom, hanem 7-tel!!! Úristeeeeen el se hittem.
Nagyon látványos változáson megyek keresztül. Érzem testileg és lelkileg is. A nadrágszíjon már kellett egy lyukkal többet csinálni és még messze van az együttműködésünk vége. Hiszem, hogy ez nekem sikerülni fog!

Hogyan zajlik a közös munka

1. JELENTKEZÉS LEADÁSA

Miután leadtad a jelentkezésedet, szinte azonnal megérkezik a visszaigazoló email az emal címedre. Ebben benne van minden fontos tényező köztük az állapotfelmérő kérdőívek és az utalási információk. Miután a szükséges dokumentumokat elküldted nekem és megtetted az utalást, csak akkor tudom elkezdeni az étrend ajánlásod.

2. Első Konzultáció

Miután megkaptam a kitöltött kérdőívet és az utalás is megtörtént lehetőséged van egy 30-50 perces online konzultációra velem, ahol megbeszéljük a céljaidat, megválaszolom a kérdéseidet és nem utolsó sorban megismerkedünk.

3.Étrend elkészítése

A megkapott információk alapján elkészítem a személyre szabott étrend ajánlásod, amit egy stílusos 60 oldalas e-book formájában küldök ki számodra.

4. Kontroll konzultáció

4 db kontroll konzultáció jár a csomag mellé, amit bármikor felhasználhatsz, akár a 6 hét letelte után is.

Itt az ideje változtatni, kezdj bele valami újba

Jelenleg várólistára tudsz jelentkezni, szabad kapacitás SZEPTEMBER 1-től. 

Étrendtervezés

75.000 Ft
  • Kérdőív állapotfelmérés
  • 6 napos étkezési napló kiértékelése
  • Egyénre szabott tanácsok - 7 napos mozaik étrend
  • Receptek
  • 50 oldalas e-book információ az életmódváltásról
  • 4 x 1 órás coaching konzultáció
  • Személyre szabott vitamin és étrendkiegészítő ajánlás

Töltsd ki az űrlapot a rendelés leadáshoz és kezdjük el a közös munkát!

Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart