Liluenn

Holisztik Mentor program

Ha őszinte lehetek ezt szeretik a legjobban és nekem is az egyik kedvenc programom. A nevében is benne van, hogy nem csak testileg foglalkozom veled, hanem lelkileg is. Bizony, itt nem csak életmódodat vizsgálom meg alaposan, hanem azt is mennyire vagy rendben ÖNMAGADDAL.

Minél többet megtudunk arról, mik a testünk természetes jelei és ritmusai, annál inkább felelősek lehetünk saját egészségünk és a hormonális rendszerünkért.

Hogy miért 3 hónap?

A válasz nagyon egyszerű: Hallottál már a 21/90-es szabályról?

21 nap kell ahhoz, hogy új szokást kialakíts, 90 nap alatt azonban egy új életformát is alakíthatsz.Nézzük meg, hogy miért működik ennyire a Holisztik Mentor program:

Én is megtapasztaltam a fogyás mélységét és magasságát, hiszen 17 kg-tól szabadultam meg.

Nincs önsanyargatás, sem koplalás. Úgy éred el a legjobb formádat, hogy közben finomakat eszelés ezzel táplálod a hormonokat is.

A fejlődésed során folyamatosan kapcsolatban leszek Veled, naprakész információkkal foglak ellátni.

A mentor program alatt megtanulod az egészséges táplálkozás alapelveit és közben magaddal is foglalkozol.

Heti feladatokkal segítelek a célod felé.

hogyan zajlik a közös munka

1. Minden egy beszélgetéssel indul

Az egész egy 0. konzultációval indul. Itt megbeszéljük célokat, az egészségi állapotod, esetleges ételintoleranciák, hormonális problémáidról, hiánybetegségeidről beszélünk. Felvázolom az együttműködés következő fázisát, javaslataimat megosztom veled, kialakítunk közösen egy tervet számodra. Illetve ha van kérdésed, természetesen szívesen válaszolok rá.

2. Állapotfelmérés

Kapsz a jelentkezést követően pár kérdőívet, ha ezt kitöltöd akkor a válaszaid alapján megállapítom a napi és étkezésenkénti makrotápanyag-szükségletedet, valamint innentől kezdve kérni fogom hetente az étkezési naplód, hogy megismerjem milyen a jelenlegi táplálkozási szokásod.

3.Ajánlás elkészítése

A megkapott információk alapján elkészítem az ajánlásod, amit egy stílusos 100+ oldalas e-book formájában küldök ki számodra. Az ajánlásban mindent leírok a hormonokról, hormonális problémákról, táplálkozásról.

4. Kontroll konzultáció

A holisztik program alatt nem engedem el a kezed! Végig melletted leszek, és szinte minden héten konzultálunk és átbeszéljük a folyamatosan vezetett étrendnaplód. A 12 hétben 8x 60 percben találkozunk videó hívás formájában, de mellette üzenetben is tartjuk a kapcsolatot. 

5.Kiegészítések

Szeretnék a lehető legnagyobb tudásommal támogatni ezen az úton téged, így segédanyagokra számíthatsz, heti feladatokra a nőiségeddel, önismerettel és az anyasággal kapcsolatban. Ciklustudatosság témában, termékenység megtámogatásban is, receptek.

A legszorosabb, legszemélyesebb és legintenzívebb együttműködés. Garantáltan ez igényli a legtöbb munkát, de egyben a legnagyobb eredményeket is így kapod.

Azért szívem csücske ez a program, mert 3 hónapon keresztül az életed része vagyok. Lesznek mély beszélgetések, vágyak, félelmek amikkel szembe kell nézni. 
kinek javaslom a programot

Többnyire olyan személyeknek javaslom ezt a programot akik nem elég kitartók ebben a folyamatban, többször elkezdték már de feladták mert nem jött a várva várt eredmény.
Én sem garantálok eredményt, hisz a közös munka legnagyobb részéhez Te kellesz.

Ha képes vagy Holisztikusan megközelíteni az életed akkor nem kell más mint elszántság, mélyről jövő vágy hogy változtatni szeretnél az eddigi életmódodon. Hiszen tudjuk, nem csak a táplálkozásunk tud betegséget okozni. Hosszan fennálló stressz, önbizalom hiány, nőiségükkel való kapcsolat is hatással van ránk. Ha éppen babatervezésben vagytok a pároddal, és szeretnéd a testedet is megtámogatni jó minőségű ételekkel, vagy összetett hormon problémát diagnosztizáltak nálad és nincs megfelelő rendszeres menstruáció akkor várlak a programon.

Milyen problémával válaszd a Holisztik Mentoring-ot?

Babatervezésben vagytok, de különféle hormonális felborulással küzdesz

Pco, Pcos problémát diagnosztizáltak 

Inzulinrezisztencia, Pajzsmirigy problémád van

Kimarad a menstruáció, vagy nem rendszeresen jelentkezik

Aknés, gyulladt pattanásos arcbőröd van 

Ha szeretnél egy egészséges testben lenni

Mondj búcsút a rossz közérzetnek, és kezdj új életet

Holisztik mentor program

180.500 Ft/ +áfa
  • Kérdőív állapotfelmérés (általános, anyagcsere, hormonális)
  • 100+ oldalas E-book: -folyadékfogyasztás, superélelmiszerek, Hormonális és Anyagcsere típus, tápanyagkisokos, hormonokról érthetően, stressz és a hormon kapcsolata, mikrobiom és sok más
  • Heti feladatok az életmódváltásban és lelki folyamatban végig
  • Receptek, Biohacking bevásárló lista
  • Laborlelet elemzés
  • 12 hetes kontroll - folyamatos kapcsolat
  • Termékenységtudat alkalmazása, megtanítása 3 cikluson keresztül
  • 8 x 60 perc coaching konzultáció
  • Személyre szabott étrend-kiegészítő ajánlás
  • AJÁNDÉK + Fókuszban a ciklusom e-book, Termékenységtudat guide.

Töltsd ki az űrlapot a rendelés leadáshoz és kezdjük el a közös munkát!

Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart