Liluenn

Holisztik Mentor program

Ha őszinte lehetek ez a legkedvencebb program. A nevében is benne van, hogy nem csak testileg foglalkozom veled, hanem lelkileg is. Bizony itt nem csak életmódot vizsgálom meg alaposan, hanem azt is mennyire vagy rendben önmagaddal.

Minél többet megtudunk arról, mik a testünk természetes jelei és ritmusai, annál inkább felelősek lehetünk saját egészségünk és a hormonális rendszerünkért.

Hogy miért 3 hónap?

A válasz nagyon egyszerű: Hallottál már a 21/90-es szabályról?

21 nap kell ahhoz, hogy új szokást kialakíts, 90 nap alatt azonban egy új életformát is alakíthatsz.Nézzük meg, hogy miért működik ennyire a Holisztik Mentor program:

Én is megtapasztaltam a fogyás mélységét és magasságát, hiszen 17 kg-tól szabadultam meg.

Nincs önsanyargatás, sem koplalás. Úgy éred el a legjobb formádat, hogy közben finomakat eszelés ezzel táplálod a hormonokat is.

A fejlődésed során folyamatosan kapcsolatban leszek Veled, naprakész információkkal foglak ellátni.

A mentor program alatt megtanulod az egészséges táplálkozás alapelveit és közben magaddal is foglalkozol.

Heti feladatokkal inspirállak a célod felé.

hogyan zajlik a közös munka

1. Minden egy beszélgetéssel indul

Az egész egy 0. konzultációval indul. (A jelentkezés leadása után egyből egy időpont foglalóra navigál az oldal) Itt megbeszéljük célokat, az egészségi állapotod, esetleges ételintoleranciák, hormonális problémáidról, hiánybetegségeidről beszélünk. Felvázolom az étrendtervezés következő fázisát, javaslataimat megosztom veled, kialakítunk közösen egy tervet számodra. Illetve ha van kérdésed, természetesen szívesen válaszolok rá.

2. Állapotfelmérés

Kiküldök ezt követően több kérdőívet, melyből a válaszaid alapján megállapítom a napi és étkezésenkénti makrotápanyag-szükségletedet, valamint kérni szoktam egy 6 napos étkezési naplót, hogy megismerjem milyen a jelenlegi táplálkozási szokásod. Amit a következő konzultáción át is beszélünk.

3.Ajánlás elkészítése

A megkapott információk alapján elkészítem a személyre szabott étrend ajánlásod, amit egy stílusos 80 oldalas e-book formájában küldök ki számodra.

4. Kontroll konzultáció

A holisztik program alatt nem engedem el a kezed! Végig melletted leszek, és minden héten konzultálunk és átbeszéljük az elmúlt hét történéseit és nyomon követjük a fejlődésed.

5.Kiegészítések

Miután elérkeztünk a program feléhez megkapod az étrend ajánlásod frissített változatát újabb 7 mozaik szerű kialakítással. Ehhez hozzá tartozik egy frissített recept válogatás is, hogy még színesebb legyen az életmódváltás.

A legszorosabb, legszemélyesebb és legintenzívebb együttműködés. Garantáltan ez igényli a legtöbb munkát, de egyben a legnagyobb eredményeket is így kapod.

Azért szívem csücske ez a program, mert 3 hónapon keresztül az életed része vagyok. Lesznek mély beszélgetések, vágyak, félelmek amikkel szembe kell nézni. 
kinek javaslom a programot

Többnyire olyan személyeknek javaslom ezt a programot akik nem elég kitartók ebben a folyamatban, többször elkezdték már de feladták mert nem jött a várva várt eredmény.
Én sem garantálok eredményt, hisz a közös munka legnagyobb részéhez Te kellesz.

Ha képes vagy Holisztikusan megközelíteni az életed akkor nem kell más mint elszántság, mélyről jövő vágy hogy változtatni szeretnél az eddigi életmódodon. Hiszen tudjuk, nem csak a táplálkozásunk tud betegséget okozni. Hosszan fennálló stressz, önbizalom hiány, nőiségükkel való kapcsolat is hatással van ránk. Ha éppen babatervezésben vagytok a pároddal, és szeretnéd a testedet is megtámogatni jó minőségű ételekkel, vagy összetett hormon problémát diagnosztizáltak nálad és nincs megfelelő rendszeres menstruáció akkor várlak a programon.

Milyen problémával válaszd a Holisztik Mentoring-ot?

Legalább +8kg súlyfelesleged van

Pco, Pcos problémát diagnosztizáltak 

Inzulinrezisztencia, Pajzsmirigy problémád van

Kimarad a menstruáció, vagy nem rendszeresen jelentkezik

Aknés, gyulladt pattanásos arcbőröd van 

Baba tervezésben vagytok, de különféle hormonálsi felborulással küzdesz

 

Mondj búcsút a rossz közérzetnek, és kezdj új életet

Jelenleg várólistára tudsz jelentkezni, szabad kapacitás SZEPTEMBER 1-től.

Holisztik mentor program

180.000 Ft
 • Kérdőív állapotfelmérés
 • 6 napos étkezési napló kiértékelése
 • Egyénre szabott tanácsok- 14 napos mozaik étrend
 • 80 oldalas E-book: -folyadékfogyasztás, superélelmiszerek, Hormonális és Anyagcsere típus, tápanyagkisokos, hormonokról érthetően, stressz és a hormon kapcsolata, mikrobiom és sok más
 • heti feladatok az életmódváltásban és lelki folyamatban
 • receptek
 • Laborlelet elemzés
 • 12 hetes kontroll - folyamatos kapcsolat
 • Bevásároló lista
 • 9 x 60 perc coaching konzultáció
 • Személyre szabott étrend-kiegészítő ajánlás
 • AJÁNDÉK + Ciklustudatosság e-book

Töltsd ki az űrlapot a rendelés leadáshoz és kezdjük el a közös munkát!

Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart