Liluenn

Sziasztok Lilla vagyok

Az elmúlt 5 évben folyamatos változáson mentem keresztül, és hiszem azt ez nem véletlen alakult így. Az első képzésemet 2017-ben végeztem el, és a tanulás iránti vágyam azóta is töretlen.

A hormonrendszer egy összetett folyamat, és fantasztikus látni mit tudunk elérni azzal ha megtámogatjuk a szervezetünket megfelelő táplálékkal. Célom, hogy minél több nő legyen tudatos a testével kapcsolatban. 

Életemben nem gondoltam volna, hogy mennyire tudok örülni ha másnak hosszú évek után jelentkezik a menstruációja, vagy ha összejön a baba mert javulnak a hormonértékei. Azt kell mondanom, hogy ez az én utam. Akik hozzám fordulnak hatalmas változáson mennek keresztül kívül és belül egyaránt.

Jelenleg Holisztikus női coach képzés van folyamatban, illetve a meddőség mélyebb folyamatában is képzem magam.

Amikor létrehoztam az instagram oldalt, inkább csak egyfajta kíváncsiságként jött az életemben. Látni ahogy mások jókat esznek, edzenek, motiváltak, és mikor is jött az insta?  Pont akkor amikor az életmódváltás kezdeti szakaszán voltam.

Ha megnézitek a régebbi posztjaimat bizony látni fogjátok, hogy -17kg-tól én is megszabadultam, és ott lett szerelem számomra az egészséges életmód. Én magam is 80-20%-ban étkezem, és azóta sem  jöttek fel rám azok a kilók. Hiszem, ha megvan az alap számodra könnyebb lesz betartani, én pedig végig itt leszek veled a folyamatban. 

 

Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart