Liluenn

Sziasztok Lilla vagyok

Amikor létrehoztam az instagram oldalt, inkább csak egyfajta kíváncsiságként jött az életemben. Látni ahogy mások jókat esznek, edzenek, motiváltak, és mikor is jött az insta?  Pont akkor amikor az életmódváltás kezdeti szakaszán voltam.

Ha megnézitek a régebbi posztjaimat bizony látni fogjátok, hogy -17kg-tól én is megszabadultam, és annyira érdekelni kezdett a táplálkozással kapcsolatos minden információ, hogy 2017-ban el is végeztem az első ilyen képzésemet.  Hatalmas izgalommal mentem fel Pestre és iszonyú élvezettel hallgattam az előadót miként működik az egészséges életmód. Majd onnantól kezdve a mai napig folyamatosan képzem magam. 

Lassan 4 évvel ezelőtt elindult a kis vállalkozásom, mint Életmód és Táplálkozási tanácsadó és emlékszem az akkori lelkesedésemre is, hisz elképzelni sem tudtam, hogy főállás mellett azt is csinálhatok, amit szeretek. A lelkesedés az évek alatt csak jobban felerősödött, úgy érzem sikerült megtalálni az utam. 

Az utóbbi években nagyon elindultam a hormonok irányába, és nem csak táplálkozás szempontjából, hanem lelki oldalról is. Mondhatni úgy is, hogy Holisztikusan közelítem meg a problémát, aki hozzám jelentkezik tanácsadásra. Szeretem a munkám, és szeretem, hogy ennyire megnyíltok számomra és bizalmat szavaztok nekem. 

Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart